Google Ads-tegoed verhoogd voor nieuwe accounts

Google heeft bekend gemaakt dat zij vanaf februari 2022 zullen komen met een promotieaanbieding voor nieuwe gebruikers. Ben jij van plan een nieuw Google Ads account op te zetten? Dan profiteer je van een verhoogd Google Ads-tegoed. Benieuwd hoe jij hier als ondernemer gebruik van kan maken? Lees dan snel verder.

Verhoogd Google Ads-tegoed

De wijzigingen van Google gaan over het Google Ads-tegoed en de periode waarin deze kan worden uitgegeven. Vanaf februari 2022 kunnen nieuwe gebruikers van Google Ads maar liefst 400 euro tegoed krijgen. Dit was voorheen 75 euro. Vermoedelijk komt Google met deze wijziging om bedrijven te ondersteunen die getroffen zijn door COVID-19. Met dit verhoogde tegoed kunnen ondernemers een betere start geven aan hun campagnes. Let op: het tegoed wordt pas vrijgegeven wanneer de 400 euro binnen 60 dagen is uitgegeven.

Langere periode om uit te geven

Nieuwe Google Ads gebruikers hebben vanaf februari 2022 langer de tijd om het verhoogde Google Ads-tegoed uit te geven. Deze periode is verdubbeld van 30 dagen naar 60 dagen. Nieuwe accounts krijgen dus extra lang de tijd om online zichtbaarheid te creëren en omzet te genereren.

Profiteren? Alleen via Google Partners

Wil jij online groeien en tegelijkertijd profiteren van het verhoogde tegoed? Dan is het belangrijk om te weten dat het nieuwe account aangemaakt moet worden via een Google Partner. Conversies.nl is één van de Premier Partners van Google. Word je via ons klant van Google? Dan kun je dus de eerste 60 dagen van start gaan met het Google Ads-tegoed. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Blijf op de hoogte

Op deze pagina blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied!

Bart Kruizenga |

Bart duikt in de gegevens van klanten om de meest relevante data te vinden. Hij zorgt ervoor dat jij alleen adverteert op relevante momenten en plaatsingen.
Lees meer van Bart Kruizenga